Drücke „Enter”, um zum Inhalt zu springen.

Aksjer ned, Cryptos Up

admin 0

De største aksjeindeksene har falt i dag ettersom markedet ser ut til å være litt misfornøyd med at Jerome Powell nekter å presse bankene til å videreføre lave renter.

På en pressekonferanse onsdag spurte bankene om å låne ut bare 1,4 milliarder dollar til små og mellomstore bedrifter av et eksepsjonelt fond på 600 milliarder dollar, sa Powell at bankene må låne ut til solvente virksomheter.

Aksjene faller, sep 2020
Hadde det ikke vært for dette utbruddet, skulle du tro at markedene hadde likt noe av politikken med endeløs pengetrykk, men hvis pengene ikke finner veien til mamma og pappa, kan det hende at økonomien kanskje ikke helt kommer seg så mye som det kunne.

Det kan også være rett og slett at aksjene har steget de siste dagene, og Dow er ikke langt unna hele tiden, så en liten dukkert er kanskje det du forventer.

Eller som noen spekulerer i, tar kanskje noen fortjeneste fra aksjer og legger dem i kryptoer.

Bitcoin og eth er litt varme igjen, spesielt defi som snur hodet akkurat nå. Så risiko- og avkastningsberegningen kan ha endret seg for noen aksjeinvestorer.

Topp kryptoer, sep 2020
Eth er litt ledende igjen, selv om det er litt bordtennis med bitcoin, men det er nå et nytt defi-forhold vi har prøvd å finne ut.

Det er uten tvil at det ikke er nok data, i det minste fra bare observasjon, men på mellomlang sikt strømmer defi bullishness eller mangel på det tydelig inn i eth fordi du trenger eth for å delta i defi for nettverksavgiftene.

Derfor tar defi mest sannsynlig inn nye penger direkte i eth, men på kort sikt, og vi snakker om timer, er det ikke et åpenbart forhold til Uniswap, for eksempel for å øke betydelig mens eth ikke har steget så mye.

Dette kan være fordi Uniswap har showet akkurat nå, og derfor går enten ny fiat eller crypto ‘fiat’ tydeligvis til det, med et mer en observatør kanskje.

Du tror da den nye Uniswap-verdien ville finne veien til eth, i det minste delvis, med generelt at det ser ut til å være et komplementært forhold.

Disse interne kryptofaktorene gjør enhver sammenheng eller mangel på aksjer til en komplisert analyse fordi de hittil ble sett på å bevege seg sammen.

Det kan endres til en viss grad og i det minste midlertidig fordi det skjer veldig nye ting i dette rommet, og derfor kan dette rommet godt være litt mer bullish enn aksjer.

Kryptos lever på en eller annen måte også aksjer, fordi de mer og mer er et inngangspunkt for kule og smarte mennesker som ønsker å investere eller handle, med kryptoer som gir et kollisjonskurs for mange på finans og investering og eiendeler, og til slutt fører til en bedre forståelse av aksjer, obligasjoner og resten, og dermed blir et barn finansier.

Vi ville selvsagt ikke forvente at bestefar skulle sette pris på denne nye verdiskapingen og hvordan det kommer økonomien til gode, så de fokuserer utelukkende på å støtte opp aksjer, men kryptoer har uten tvil mer makt til å endre den generelle atmosfæren mot optimisme fordi de er mer eide av vanlige mennesker.

Die Kommentare sind deaktiviert.