Drücke „Enter”, um zum Inhalt zu springen.

Bitcoin valt snel onder $16.000 als parabolische stierenlooppauze.

admin 0

De prijs van Bitcoin is de afgelopen weken omhoog gegaan en heeft een prijs van maar liefst 16.485 dollar bereikt. Bitcoin had nogal wat veerkracht getoond boven de $16K, wat in het verleden heeft gewerkt als een belangrijk omkeerpunt. Op zaterdag, echter, viel het vlaggenschip cryptocurrency tot zo laag als $15.755 binnen een paar uur als de stieren leken uit te lopen van stoom. Alternatieve cryptocurrencies (altcoins) lijden ook in de handen van bitcoin’s correctie.

Was een correctie lang geleden?

Er is een oude spreuk die zegt: „Wat omhoog gaat, moet uiteindelijk naar beneden komen“. Nou, bitcoin is sinds maart snel gestegen en presteert veel beter dan veilige havens en risicodragende activa. De munt heeft nieuwe hoogtepunten bereikt en bereikt niveaus die sinds de glorieuze stierenmarkt van 2017 niet meer zijn gezien. Zoals eerder gemeld door ZyCrypto, geloven analisten dat bitcoin meerdere terugtrekkingen van meer dan 30% heeft gezien tijdens de vorige stierenrennen, en deze rally was geen uitzondering.

Anderen stelden voor dat de rally van $9K niveau’s tot bijna $16.500 binnen zo’n korte tijd een beetje overbelast was op basis van technische indicatoren. Als zodanig werd een periode van een kleine terugtrekking of consolidatie verwacht. Vermoedelijk begon de bitcoin evolution-markt vandaag te corrigeren.

De koning van de cryptos daalde tot 15.750 dollar eerder op de dag. De cryptografie heeft zich echter licht hersteld tot $15.924,86 in de perstijd, een daling van 2,03% op de dag. Ethereum (ETH) heeft ook 0.90% teruggetrokken op de dag naar $458.46. Chainlink (LINK) heeft 2,09% verloren, terwijl Litecoin (LTC) 2,21% daalt. Ripple’s XRP en Bitcoin Cash (BCH) zijn de enige cryptocurrencies in de top tien die respectievelijk 3.70% en 1.28% aan winst boeken.

Wat is het volgende voor BTC?

Handelaren en analisten zijn verdeeld over de vraag of bitcoin een diepere pullback ziet op de korte termijn of dat dit slechts een kleine hik is voor de volgende grote stap. Volgens handelaar Cantering Clark staat de bitcoin-markt op het punt om op korte termijn een aanzienlijke terugval te zien. De handelaar zei onlangs:

„Ik hou ervan om luidruchtig te worden met alle anderen als er stront wordt gepompt, maar ik ben de zak aan het veiligstellen en speel nu pas op korte termijn. Ik heb het gevoel dat we het warm hebben, maar ik denk dat de markt het meest pijn doet in plaats van op te lopen. Spotspelers krijgen het niet gemakkelijk.“

Terwijl BTC op korte termijn kan blijven dumpen, anticiperen belangrijke crypto-investeerders op een hertest van de hoogte van $20.000 voor het einde van het jaar in 2018. Bijvoorbeeld, bitcoin miljardair en CEO van Gemini Exchange Tyler Winklevoss verklaarde in een tweet:

„Ik denk dat we een all-time-high prijs voor #Bitcoin zullen zien voordat 2020 voorbij is. Hoewel de prijs in minder dan een maand tijd is gestegen van 10k naar bijna 14k, is hij nog niet echt op een breakout run gegaan. Als we beginnen met het zien van 3-5k pieken dan zullen de stieren op de vlucht zijn.“

Die Kommentare sind deaktiviert.