Drücke „Enter”, um zum Inhalt zu springen.

Blockroots zegt dat deze Crypto-assets klaar zijn voor de rally als analist John Bollinger Bitcoin (BTC) ‚Head Fake‘ May Trap Traders waarschuwt.

admin 0

De altcoins Augur (REP), NOIA en FIO Protocol (FIO) hebben allemaal belangrijke recente aanwinsten gezien en hun stierenrennen zijn nog niet klaar, volgens het crypto analyse platform Blockroots.

Augur, een etherische voorspellingsmarkt, heeft ongeveer 24% sinds Zondag gespijkerd en handelt momenteel bij $23.45 op het moment van schrijven. Blockroots voorspelt dat REP binnenkort meer dan $25 en mogelijk $30 kort daarna waard zal zijn. Globaal, hoopt Blockroots voor 40 tot 50% aanwinsten op lange termijn nadat Augur zijn tweede versie uitrolt, die wordt geplaatst om volgende week te gebeuren.

NOIA Network, een openbare internet software oplossing, is in waarde gestegen met meer dan 65% en wordt momenteel verhandeld bij ongeveer $0.076 op het moment van schrijven.

Blockroots zegt dat NOIA „veel NDA-partnerschappen met bedrijven heeft die nog moeten worden bekendgemaakt“.

„NOIA staat in brand en elke dip is gekocht omdat deze trend zich voortzet. Binnenkort zal NOIA de prijs ontdekken en we denken dat NOIA een lange-termijngreep is die we over zes maanden zelf zouden verkopen.“

FIO Protocol, een gedecentraliseerde bruikbaarheidslaag voor het blokketen-ecosysteem, staat pas twee weken op de lijst. Het heeft 36% winst geboekt en wordt momenteel verhandeld voor ongeveer 0,174 dollar. Blockroots denkt dat het 2x kan gaan.

„We werden eigenlijk bespot voor het bespreken van FIO, omdat de mensen het een pomp en dump noemden. Nou, ze wisten niet dat een grote investeerder in FIO Binance is…

We zijn van plan om de FIO langer vast te houden, omdat we denken dat het met de link met Binance 2x zo lang kan duren. Bitmax is de enige beurs die het verhandelt en we denken dat dat de deur opent voor Binance, wat zeker de hype voor deze altcoin op gang zou brengen. Maar neem wel winst met limietorders (boeken kunnen hier dun gezaaid zijn)“.

Josh Rager, de mede-oprichter van Blockroots, zegt dat de hitlijsten die weinig engagement krijgen op Twitter het meeste opbrengen.

Ondanks de occasionele altcoin surge zoals de huidige gedecentraliseerde financiën (DeFi) rage, de rest van de crypto-industrie blijft meestal aan de grillen van Bitcoin Code.

Rager zegt dat hij „opgewonden maar voorzichtig“ is over de onmiddellijke toekomst van Bitcoin, waarbij hij opmerkt dat hij gelooft dat het alt-seizoen nog niet voorbij is.

„BTC – daily chart. Niet lang meer tot een hoger-hoogtemaatje in de trend. Volgende test zou $9.700 zijn, een close daarboven en ik zal overgaan tot bull bias. $10.000 is nog steeds de basis.“

Ondertussen zegt John Bollinger, een technisch analist die de Bollinger Bands metrisch heeft uitgevonden, dat Bitcoin op een kritiek punt staat na zijn beweging boven de $9.400.

Als BTC het momentum niet kan vasthouden, zegt de analist dat er een belangrijke correctie in het verschiet ligt.

Handelaren gebruiken de Bollinger Bands om het niveau van de volatiliteit van een actief te bepalen. De bovenste en onderste banden worden breder wanneer de volatiliteit afneemt, terwijl de banden krimpen wanneer de volatiliteit op het punt staat te exploderen.

Die Kommentare sind deaktiviert.