Drücke „Enter”, um zum Inhalt zu springen.

Figure Technologies lanserer tilbud på fondstjenester på blockchain

admin 0

De tar sikte på å gjøre investering raskere.

Figur Technologies lanserte sine nye digitale fondstjenesteprodukter for verdipapirforetak på en blockchain, sa selskapet i en uttalelse.

Det San Francisco-baserte finansteknologifirmaet brukte Provenance blockchain og har som mål å bruke teknologien til å automatisere mye av de papirbaserte prosessene innen fundraising og fondshåndtering. Tjenestene inkluderer kapitalinnhenting, investering ombord, kundekund, anti-hvitvasking og bankhemmelighetsloven, digitale abonnementer, kapitalanrop og overføringsagenter.

Mike Cagney, medstifter og administrerende direktør i Figure, sa at ideen Bitcoin Loophole er å la investeringsfond fokusere på kjernestyrken, investere.

„Figures tilbud om digitale fondstjenester er den første end-to-end blockchain-løsningen som kombinerer verktøy for digital innsamling og løpende fondsforvaltning med en primær markedsplass for å skaffe kapital og en fremtidig sekundær markedsplass for handelsfondinteresser.“

Figur kunngjorde også at risikokapitalfondet Friends & Family Capital II er den første partner i investeringsselskapet som bruker blockchain-tjenestene. Fondet, sier Figure, vil også utnytte disse tjenestene til en „full digital sekundær handel med fondets interesser“ og avgjøre i nesten sanntid på T + 0 uten motpartsrisiko og lavere transaksjonskostnader.

Dette er ikke første gang Figur utnyttet fordelene fra blockchain. Figur har også en blockchain-basert markedsplass for kjøp og salg av lån.

Die Kommentare sind deaktiviert.