Drücke „Enter”, um zum Inhalt zu springen.

Handlende trækker over 40.000 Bitcoin tilbage fra BitMEX som virksomhedens Legal Woes Kick-Off

admin 0

Top-kryptovalutaderivatudvekslingsplatform Crypto Cash kæmper i øjeblikket med en masse kriminelle anklager fra den amerikanske regering. Mens den Seychellerne-baserede børs har nægtet enhver forseelse, ser skandalerne ud til at få dem til at bløde kunder.

Antsy handlende på farten

Ifølge data fra Glassnode har handlende trukket omkring 45.000 BTC-tokens (til en værdi af omkring 420 millioner dollars) fra børsen siden dens række med den amerikanske regering begyndte. Blockchain-datasporingsfirmaet havde tidligere påpeget, at BitMEX mistede 23.200 BTC (ca. 243 millioner dollars) på en enkelt time og markerede den mest massive timestrøm, som børsen nogensinde har registreret.

Som Glassnode tilføjede, holdt BitMEX-tegnebøger oprindeligt omkring 170,00 BBTC (til en værdi af ca. 1,8 mia. $). Denne betydelige udstrømning af aktiver vil utvivlsomt skade virksomheden.

Sammen med udstrømningen er de åbne positioner på Bitcoin-futureskontrakter på børsen faldet med 20 procent ifølge data fra markedsanalysefirmaet Skew. Som faldet i aktiver er det højst sandsynligt, at sagen om regeringens anklage har fået dette hit til at åbne positioner.

Data fra Crystal Blockchain bekræftede Glassnode-rapporten og forklarede, at nettoutstrømmene fra BitMEX fortsætter med at stige. Dataanalysefirmaet hævdede også, at Huobi, Binance, OKEx og Gemini havde været investorflyvningens største begunstigede. De fire børser alene har angiveligt optaget 20.000 BTC af de overførte aktiver.

Ting kan blive rodet

Dråberne i målinger kommer fra en betydelig BitMEX-afgift, der faldt tidligere på denne måned. Den 1. oktober indgav United States Commodity Futures Trading Commission (CFTC) en klage over den Seychellerne-baserede børs og beskyldte den for at drive en uregistreret handelsplatform og overtræde AML-overtrædelser (Anti-Money Laundering).

Arkiveringen, som blev placeret i det sydlige distrikt i New York, navngav fem enheder og tre personer, der ejer børsen. De inkluderer Arthur Hayes, BitMEXs CEO, Samuel Reed og Ben Delo. Andre enheder inkluderer og HDR Global Services (Bermuda) Limited (BitMEX), ABS Global Trading Limited, HRD Global Trading Limited, Shine Effort Inc. og 100x Holding Limited.

Som Kommissionen forklarede, mener den, at BitMEX ulovligt havde tilbudt leverede handelstjenester til handlende. Siden starten i 2014 tilbød børsen angiveligt gearet handel til en billion af $ 1 billion. Det anklagede også BitMEX for overtrædelse af grundlæggende kompatible procedurer, herunder manglende registrering hos myndighederne og mangel på AML og KYC-procedurer (Know-Your-Customer).

Agenturet bekræftede, at de søgte afstødning, civile monetære sanktioner, permanente handelsforbud og påbud mod fremtidige overtrædelser. Udover anklagerne anklagede Domstolen også de tre førnævnte personer – såvel som BitMEXs chef for forretningsudvikling Gregory Dwyer – for overtrædelse af bankhemmeligholdelsesloven. Hvis de blev dømt, kunne de hver især blive udsat for fem års fængsel og betale bøder på ca. $ 250.000.

Die Kommentare sind deaktiviert.