Drücke „Enter”, um zum Inhalt zu springen.

Investeerdersfocus verschuift naar „edelsteenjacht“ als Bitcoin Price Wanes

admin 0

De Uniswap-handelstrend die in de loop van juli en augustus aan warmte won, is weer terug, maar dan in een andere vorm dan voorheen.

Terwijl in de voorgaande maanden de handelaars zich concentreerden op impulsen over een tijdspanne van meerdere weken, handelen ze nu in „Uniswap-juweeltjes“ met een eendaagse of tweedaagse investeringshorizon.
Dit heeft ervoor gezorgd dat er veel kleine penningen in een korter tijdsbestek massieve en vluchtige pompen te zien zijn.
Een analist is van mening dat deze trend de reden kan zijn waarom de altcoin-markt in het algemeen een stagnerend momentum ziet, dat zou kunnen aanhouden totdat Bitcoin een grotere beweging maakt.

De prijs van Bitcoin stagneert de laatste tijd, en de handel bevindt zich in het midden van het macrohandelsbereik tussen $10.200 en $11.200.

Dit gebrek aan dynamiek heeft weinig bijgedragen aan de kortetermijnvooruitzichten van de cryptocrisis, aangezien beleggers en handelaren zich grotendeels hebben gericht op het verhandelen van pre-sale tokens en andere kortetermijninvesteringen.
Er zijn ontelbare voorbeelden van kleine, voorheen onbekende, lopers die de afgelopen dagen en weken een grote hype hebben meegemaakt, met een winst van 5x of meer over de tijdspanne van minuten.

Dit heeft alle energie uit de traditionele altcoins gezogen die hun hypecycli de afgelopen maanden al hebben zien spelen.

Een handelaar merkt op dat deze trend waarschijnlijk zal aanhouden totdat Bitcoin in staat is om een belangrijke reeks te doorbreken.
Bitcoin breidt de consolidatiefase uit als handelaren naar Altcoins toe draaien

Op dit moment stagneert de Bitcoin en de grote altcoins allemaal, wat komt doordat investeerders en handelaren hun focus verschuiven naar de snel opkomende Uniswap-juweeljacht trend.

Deze trend is opvallend vergelijkbaar met de trend die de eerste DeFi-stier run een paar maanden geleden heeft aangewakkerd, gedurende welke tijd handelaren zich zouden haasten in nieuw beursgenoteerde pools in de hoop de volgende 10x of 100x munt te vinden.

Dit soort handel is natuurlijk een groot risico, want er zijn genoeg „tapijttrekkers“ of contractexploitanten die kunnen leiden tot het verlies van fondsen.

De volatiliteit en het rendement van projecten zoals OWL – dat gisteravond een ICO uitvoerde – zijn onthutsend.
Handelaar: BTC heeft waarschijnlijk geen momentum voor de komende paar dagen…

Een handelaar gelooft dat deze trend de kortetermijnvooruitzichten van Bitcoin de komende dagen zal blijven belemmeren, totdat het in staat is om uit een driehoekpatroon te breken dat het heeft gevormd.

„Een andere dag een andere dag binnen de driehoek – geen interesse om het nu te verhandelen. Zoals eerder vermeld, veel meer aandacht voor de openbare verkoop en het onderzoek naar edelstenen – dat is waar het geld nu is. Volg het geld, wacht er niet op,“ zei hij terwijl hij wees op de onderstaande grafiek.

Hoewel het de komende dagen misschien rustig is voor Bitcoin, is het onwaarschijnlijk dat dit te lang zal duren.

Die Kommentare sind deaktiviert.