Drücke „Enter”, um zum Inhalt zu springen.

Ripple-osuma uudessa oikeusjutussa arvopaperilain rikkomuksista

admin 0

Ripple-osuma uudessa oikeusjutussa arvopaperilain rikkomuksista

Ripple Labs, XRP-salausvaluutan liikkeeseenlaskija, on kärsinyt uudesta ryhmäkanteesta, joka on nostettu Floridassa sijaitsevan ostajan Tyler Toomeyn puolesta.

Kantaja syyttää blockchain-yritystä Florida Securities and Investor Protection Actin rikkomisesta tarjoamalla XRP: tä yksityissijoittajille asettamatta rajoituksia.

Ripplen kyvyttömyys varata yritysliiketoiminnan Crypto Profit kuluja väitetysti pakotti sen myymään tunnuksen „mahdollisimman laajasti“ samalla kun se hallitsi tarjontaa ja likviditeettiä:

Toisin sanoen, valtaosa Ripplen tuloista tuli XRP: n myynnistä (yli miljardi dollaria), ja Ripple luotti kyseiseen myyntiin rahoittamaan toimintaansa.

Oikeudenkäynnissä nimetään myös Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse yksittäiseksi vastaajaksi väittäen, että hän myi noin 150 miljoonan dollarin arvosta XRP: tä huhtikuusta 2017 joulukuuhun 2019 manipuloiden tunnuksen suorituskykyä:

Eri aikoina huhtikuun 2017 ja ainakin joulukuun 2019 välillä Garlinghouse myös keskeytti XRP-myynnin, koska XRP: n markkinahinta laski, ja pyrki välttämään XRP: n markkinahinnan laskua.

Garlinghouse teki omaisuuden jatkuvalla myynnillään huolimatta siitä, että hän oli pitkään XRP: n parissa CNBC: llä ja ennusti, että sen markkina-arvo voi mahdollisesti saavuttaa „biljoonia dollareita“ Bloombergin haastattelussa:

Garlinghouse itse oli erityisen sinnikäs tiedottaja Ripplen pyrkimyksistä markkinoida XRP: tä sijoituksena, josta sijoittajat voisivat mahdollisesti hyötyä. Kun hän myi miljoonia XRP: tä, Garlinghouse kertoi usein sijoittajille, että hän oli sijoittanut XRP: hen ja että hän oli nousussa sijoituksesta.

Ripplen oikeudelliset ongelmat kasvavat jatkuvasti

Ripple Labs lyötiin vastaavalla ryhmäkanteella, jonka päähakija Bradley Sostack aloitti toukokuussa 2018. Tapaus on jatkunut melkein kolme vuotta.

Blockchain decacornin oikeudelliset ongelmat pahenivat paljon, kun Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissio (SEC) haastoi sen joulukuussa.

Tämän lisäksi suuri varainhoitaja Tetragon, joka nyt pyrkii lunastamaan oman pääomansa yhtiössä, nosti Ripplen oikeuteen johtuen C-sarjan rahoituskierroksestaan joulukuussa 2019.

Die Kommentare sind deaktiviert.